Lad os ringe dig op

Søg

Søgemaskineoptimering tager tid – tid som man kunne bruge på noget mere fornuftigt. Det er ikke alle som har tid eller lyst til at sætte sig ind i hvordan man laver søgemaskineoptimeringen selv. Nogen vil gerne betale sig fra det, men ikke alle har 5-10.000 kr. til at få lavet SEO på sin hjemmeside. Det er her vores SEO Abonnement kommer ind i billedet.

Med et SEO Abonnement skal du ikke selv sætte dig ned og lære en masse om søgemaskineoptimering. Du skal heller ikke selv kæmpe mod dine konkurenter om top-placeringerne i Google, men i stedet koncentrere dig om det du er bedst til, at sælge dine varer/ydelser og servicere dine kunder.

 

Hvad er et SEO Abonnement?

Med et SEO Abonnement hos Memo Consult er du sikret en løbende optimering af din hjemmeside. Vi varetager alle aspekter af optimeringen. Vi finder sammen, med dig, de søgeord du gerne vil findes på. Herefter går selve søgemaskineoptimeringen igang.

Hver måned sender vi dig en rapport, så du løbende kan følge med i hvordan dine placeringer i Google ændrer sig og hvordan besøgstallet stiger.

SEO Abonnementet betales løbende hver måned. Der er ingen binding og kun 1 måneds opsigelse. Prisen er 1500 kr.  ekskl. moms om måneden. Binder du dig for 12 måneder, giver vi en måned gratis.

GD Star Rating
loading...
SEO Abonnement, 10.0 out of 10 based on 1 rating