Lad os ringe dig op

Søg

Mange folk drømmer om at blive egen herre og tror at man bare sådan uden videre kan kvitte sit fuldtidsjob og starte en webshop, og så i løbet af kort tid tjene kassen. Sådan hænger tingene sjældent sammen. Og statistikkerne viser da også at langt de fleste webshops heller ikke overlever det første år. Det er hårde facts og jeg har som e-Commerce/webshop konsulent oplevet det mange gange.

Grunden til at de fleste webshops lukker igen indenfor et år, er at folk ikke sætter sig ordenligt ind i hvad det kræver at starte en webshop. Mange tror at de blot kan bruge en time eller 2 hver aften, men sanheden er at det dét første lange stykke tid kræver hårdt arbejde og mange timers blod, sved og tåre. Både med at sætte varer ind på webshoppen, skaffe besøgende via SEO, få dem til at købe osv. En tommelfinger-regel siger at hvis man ligger den fornødne tid i en nystartet webshop, så skal man ikke regne med at have det store overskud det første 1½ år.

e-Commerce/Webshop Konsulent

Som e-Commerce konsulent rådgiver jeg folk, som gerne vil starte egen webshop, om de mange ting som det kræver for at starte en velfungerende webshop, samt om love og regler som man som selvstændig skal være opmærksom på.

Udover almindelig rådgivning, fungere jeg også “total-leverandør”, forstået på den måde at jeg kan hyres til projekter hvor jeg står for delvis eller komplet opbygning af webshoppen, selvfølgelig i tæt dialog med kunden. Jeg er ikke hardcore programmør eller designer, men jeg samarbejder med nogle dygtige freelancere, som jeg hyrer til de opgaver som falder uden for mine kompetencer.

Alle beslutninger om design, funktionaliteter, udbyder, betalingsgateways osv. drøfter jeg selvfølgelig med kunden, som også står med det endelig valg og godkendelse, inden det bliver implementeret.

Som e-Commerce konsulent arbejder jeg på timebasis når det drejer sig rådgivning, og ved projekt-ansættelser gives der oftest en fast pris.

Har du brug for rådgivning, et tilbud på et projekt eller noget du vil vide, så udfyld kontakt-formularen i venstre side, så kontakter vi dig for en uforpligtende samtale.

GD Star Rating
loading...