Lad os ringe dig op

Søg

SEO, hvad er det?

SEO står for Search Engine Optimization, som i daglig dansk tale kaldes for SEO eller Søgemaskineoptimering. SEO går overordnet ud på at optimere din hjemmeside til bestemte søgeord, så søgemaskinerne bedre kan forstå hvad din hjemmeside handler om, og dermed kommer højere op i søgeresultaterne, som vi i daglig tale kalder for SERPs(Search Engine Results Page).

Når man laver SEO er det vigtigt at ligge en god strategi fra starten. Det er en god idé at få lavet en søgeords analyse, så man optimere til de ord som dine kunder bruger til at finde dig. Det ville være en dårlig strategi hvis man valgte at optimere sin hjemmeside til ordet “Notebook” hvis langt de fleste bruger ordet “Laptop” eller “Bærbar”.

 

Vigtigheden af SEO

SEO er meget vigtigt når man har en hjemmeside, i hvert fald hvis det er en firma-hjemmeside eller webshop, som der skal tjenes penge på.

Lad os sige at du skulle bruge en maler til at male dit hus, prøv så at søge på maler i Google. Hvilken hjemmeside ville du vælge?? Sikkert en på side 1 eller måske side 2, afhængigt af søgeresultaterne. Du ville sandsynligvis ikke vælge ham på side 8.

Hvis du har en hjemmeside eller webshop, som sælger møbler, så skulle den jo gerne findes på søgeord som møbler, sofa, borde, stole osv. Hvis vi siger at du ligger på side 3 på ordet møbler og du får 10 besøgende om dagen, og der bliver lavet en god gang SEO på din hjemmeside, så du kommer op på side 1 på ordet møbler. Hvor mange besøgende tror du så du får?? Sikkert pænt mange. Derfor er SEO utroligt vigtigt hvis man har en hjemmeside eller webshop, som man gerne vil lave af.

 

Valg af SEO-udbyder.

Vi er snart en del på det danske marked som laver SEO. En del af dem har læst en bog eller 2 om SEO, og så har de udnævnt sig selv som SEO-eksperter. Vi vil på ingen måde kalde os selv for SEO-eksperter, da man efter vores mening skal mestrer alle discipliner indenfor et bestemt fag, samt havde afprøvet samtlige teknikker på egen krop, for at man kan kalde sig selv for ekspert.

Memo Consult har selv afprøvet de fleste teknikker på egne hjemmesider, så de SEO-teknikker vi bruger på vores kunders hjemmesider er gennemtestet og virker. Vi kunne aldrig drømme om at eksperimentere med SEO på vores kunders hjemmesider, da det er deres eksistens vi leger med. SEO kan nemlig være farligt hvis man ikke ved hvad man leger. Hvis google mener du overtræder deres retningslinjer, så kan de smide din hjemmeside ud af deres indeks, så du ikke kan findes på noget som helst.

Når man skal vælge den rigtige SEO-udbyder, er det vigtigste nok at du, som kunde, føler dig tryg ved den udbyder du vælger. Prøv at spørge lidt ind til hvordan personen vil løse opgaven for dig, da du så får en god fornemmelse for om udbyderen ved hvad han snakker om. SEO udbyderen skulle helst komme med nogen klare svar, som er til at forstå for folk som ikke ved så meget om SEO.

Læs mere om Linkbuilding | SEO Abonnement

GD Star Rating
loading...
SEO, 10.0 out of 10 based on 4 ratings