Lad os ringe dig op

Søg

Google Adwords og PPC – Hvad er det?

Google Adwords eller andre Pay Per Click-kampagner (PPC) er en hurtig og god måde at få besøgende til din hjemmeside. Søgemaskineoptimering er en billig måde at skabe besøgende på, men det tager tid før resultaterne viser sig. Med Google Adwords kan du komme i gang med det samme og med få midler.

Men dårlig opsatte kampagner kan blive en dyr fornøjelse. Derfor kan det godt betale sig at få os med på råd når der skal opsættes en Adwords-kampagne eller optimere på en eksisterende.

Du bestemmer Adwords-budgettet

Med Google Adwords har du altid fuld kontrol over budgettet. Du bestemmer selv hvor meget du vil bruge per dag og hvor meget du max vil betale per klik. Derfor er Adwords så gennemskueligt. Hvis du f.eks vælger at bruge 50 kr. om dagen og betaler 2,50 kr. per klik, så får du minimum 20 besøgende, som har søgt på lige nøjagtigt det du tilbyder. Og du betaler max 50 kr. per dag, da det er dét budget du har valgt.

Vi kan hjælpe dig med at optimere din Google Adwords kampagne, så du kommer til at betale mindre per klik. Budgettet er altså det samme, men du får flere besøgende for samme pris.

Ved at kende Adwords-systemmet til bunds, som vi gør, kan man optimere på mange områder. Man skal vælge de rigtige søgeord, have gode landingpages, teste forskellige annonce-versioner og forskellige priser. Har man en lokal forretning, så kan man også vælge at annoncerne kun skal vises i dit lokal-område. Der er altså mange ting at tage højde for når man opretter eller optimere adwords eller andre PPC kampagner

Skal du have opsat en ny Google Adwords-kampagne, eller vil du blot have optimeret en eksisterende Adwords-kampagne? Så udfyld formularen til venstre, så kontakter vi dig.

Læs også om Google Optimering | SEO Abonnement

GD Star Rating
loading...
Google Adwords, 10.0 out of 10 based on 1 rating