Lad os ringe dig op

Søg
28. august 2012 @ 21:11
Udgivet af: admin-kim

Jeg elsker at arbejde med WordPress og størstedelen af de hjemmesider jeg arbejder med, er derfor også opbygget i WordPress. Når man laver mange hjemmesider i WordPress, får man også erfaring med mange forskellige plugins. Nogen WordPress plugins kan man ikke undvære, mens andet er noget være skrammel. Jeg har derfor lavet en lille liste over de WordPress plugins, som jeg oftest benytter mig af i det daglige arbejde med WordPress og SEO.

WordPress SEO

WordPress SEO er, ifølge mig, det bedste SEO-plugin til WordPress. Det er lavet af Joost De Valk, som også har lavet andre gode plugins til både WordPress og Magento. WordPress SEO kan alt det et SEO-plugin skal kunne, og lidt til. Pluginet er simpelt at sætte op, men indeholder også nogen mere avancerede indstillinger, for den erfarne WordPress-bruger.

Google Analytics for WordPress

Overskriften siger det hele. Det er et plugin til at koble din WordPress-side sammen med Google Analytics. Pluginet er lavet Joost De Valk, og gør det pluginet nu en gang skal. Der findes sikkert andre WordPress plugins, som gør det lige så godt, men det er jo smag og behag.

GD Star Rating

Dette plugin gør det muligt for dine læsere/brugere at bedømme din hjemmeside med stjerner. Google viste på et tidspunkt disse stjerne i søgeresultaterne, og kunne være med til at give din CTR et løft. Google viser i skrivende stund ikke disse stjerne på ret mange hjemmesider.

Exclude Pages from Navigation

Et simpelt plugin, som gør at du kan ekskludere enkelte sider fra navigationen, hvis disse ikke ønskes vist der. Et eksempel kunne være en “Tak for din besked”-side i forbindelse med udfyldelse af en kontakt-formular.

Widget Context

Widget Context gør at du kan afgrænse visningen af dine widgets. Du styre altså selv hvilke sider de forskellige widgets skal vises på.

SEO Smart Links

Lækkert og simpelt plugin til at stå for dine interne linkbuilding.  Du kan ind­stille SEO Smart Links til at linke til bestemte sider, hver gang et bestemt ord bliver brugt i en artikel eller på en side. Du skal dog passe på med at overdrive de interne links, da teksten ellers bliver ulæselig.

Del gerne dine favorit WordPress plugins

Det var umiddelbart de WordPress plugins som jeg benytter mig mest af. Du meget meget gerne komme med dine favorit plugins til WordPress eller erfaringer (gode som dårlige) med WordPress plugins i kommentar-feltet.

GD Star Rating
loading...
Gode WordPress plugins, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

4 Responses to “Gode WordPress plugins”

  1. “Subscribe to Comments” er uundværligt til hver en WordPress blog. Det gør det muligt at sætte flueben i en lille boks under kommentar-feltet, hvor du så kan modtage en mail hver gang der er nye kommentarer.

    Det er satme sjældent jeg aktivt går tilbage til et blogindlæg, og ser om en person har svaret på min kommentar.. Medmindre jeg får en mail.

    Du kan jo altid sende mig en mail, eller give besked på Twitter (@TobiasHyldeborg) hvis der kommer nye kommentarer – Det ville være god service.. Bare indtil du lige har fået downloadet plugin’et og sat det op. 😉

  2. Kim Jørgensen siger:

    Tak for anbefalingen. Det skulle nu være installeret, og du burde få en lille mail hvis det virker 🙂


Leave a Reply