Lad os ringe dig op

Søg
8. oktober 2012 @ 21:16
Udgivet af: admin-kim

Når man driver en online forretning, kommer man vidt omkring på fora og blogs om online markedsføring. Og et af de spørgsmål der dukker op igen og igen, er: Hvilke SEO Tools bruger de mennesker som arbejder med SEO til dagligt. Nu kan jeg jo af naturlige årsager kun snakke for mig selv, og jeg bruger flere forskellige tools eller værktøjer. Men jeg vil i dette indlæg kun skrive om et specifikt SEO-værktøj – SEO Powersuite.

SEO Powersuite består af 4 separate programmer, som man kan installere på sin computer: Rank Tracker,  Website Auditor, SEO SpyGlass og Link Assistant . Det gode ved SEO Powersuite, er at de hyppigt bliver opdateret, så de altid er helt up-to-date i forhold til søgemaskinernes opdateringer (Panda, penguin osv.).

Rank Tracker:

Rank Tracker

Rank Tracker er som navnet antyder, et program til at tjekke dine rankings i søgemaskinerne. Du indsætter blot en liste med søgeord og vælger hvilke søgemaskiner du vil tjekke og vupti, så klare programmet resten. Her kan du ikke bare vælge google.com og bing.com – du kan også vælge fra hvilke land der skal tjekkes.

I den betalte version, kan du sætte programmet op til automatisk at tjekke dine ranking en gang om ugen og så se en graf over udviklingen.

Du kan også sætte Rank Tracker op til automatisk at sende rapporter til dine kunder (hvis man arbejder med SEO), uden at du behøver løfte en finger.

Website Auditor:

Website Auditor er et program som gennemgår din (eller dine kunders) hjemmeside for alle on-page faktorer, som søgemaskinerne bruger til at rangere din hjemmeside i søgeresultaterne.

Du skriver hvilke søgeord din side skal ranke på, og så gennemgår  Website Auditor bl.a sidens title tag, meta beskrivelse, overskrifter, søgeordstæthed osv., og fortæller dig præcist hvor du skal sætte ind for at rangere højere på det valgte søgeord.

SEO Spyglass:

SEO SpyGlass

Dette er næsten det vigtigste værktøj. Med SEO Spyglass kan du nemlig tjekke dine (og dine konkurenters) backlinks. Ikke nok med at du kan tjekke hvilke backlinks du eller dine konkurenter har, men programmet tjekker også en masse forskellige ting om de enkelte links. Bl.a alder på siden, pagerank på siden, om det er dofollow eller nofollow, anker-teksten og mange andre ting. Og ikke nok med det, så fortæller den dig hvor meget de enkelte links er værd, så du ikke behøver at jagte alle de dårlige links.

I stedet for at side og tjekke en masse forskellige sider for backlinks, kan du også skrive et specifikt søgeord, og så finder programmet selv alle backlinks til de 10 første sider i alle søgemaskiner.

Dette er et utroligt effektiv værktøj når du skal finde inspiration til din linkbuilding. Men pas på, SEO Spyglass er en tidsrøver 🙂

Link Assistent:

Link Assistent har jeg ikke brugt så meget tid på, da det bedst egner sig til Engelske/Amerikanske hjemmesider. Men programmet hjælper dig med at holde styr på dine linkbuilding. Det kan bl.a hjælpe dig med at finde link-partnere, tilmelde dit site til link-kataloger, holde styr på om link-partnere faktisk linker tilbage til dig osv.

Som sagt så egner programmet sig ikke til Danske websites, da det primært er bygget op om det Engelske/Amerikanske marked.

SEO Powersuite kan hentes ganske gratis, men køber du den udvidet version, får du en masse lækre features oven i hatten, som rapportering, historik osv. I skrivende stund koster SEO Powersuite  $249 – hvilket jeg selv synes er en rigtig god pris i forhold til hvad du får.

SEO Powersuite er i mine øjne det bedste SEO Tool på markedet, og jeg kan klart anbefale at du henter i hvert fald den gratis version, hvis du arbejder med søgemaskineoptimering.

GD Star Rating
loading...
Gennemgang af SEO Powersuite, 10.0 out of 10 based on 1 rating

2 Responses to “Gennemgang af SEO Powersuite”

  1. Laus Petersen siger:

    Fin gennemgang. Jeg har selv været ivrig bruger af i hvert fald 2 af de nævnte tool i SEO Powersuite 🙂

  2. Michael siger:

    Jeg er vild med Website Auditor: Den er nem hurtig og billig.


Leave a Reply